Fri fragt over 799kr - Levering indenfor 1-3 dage - 15% på din første ordre med rabatkoden "velkommen"

Vokspapir – 3 størrelser

DKK 150,00

BISTADs bivoks wrap er et naturligt genanvendeligt alternativ til plastik og stanniol. Det består af GOTS certificeret økologisk bomuld, bivoks fra den grønne pulje (dvs. fra biavl hvor der ikke bruges pesticider), økologisk jojobaolie og harpiks.

3 på lager

Denne pakke indeholder 3 stk  i forskellige størrelser: 18×20, 25×29 og 33×36 cm og koster kr. 150,-

Bivoks wraps kan bruges til alle former for fødevarer (undtagen råt kød). De kan vaskes med lunkent vand og mild sæbe og kan derfor genbruges rigtig mange gange. Efter endt brug kan madindpakningen komposteres.
Dine hænders varme vil forme indpakningen efter den fødevare, du pakker den om.
Bivoksen giver stoffet en vandafvisende og beskyttende overflade, jojobaolien gør indpakningen antibakteriel, harpiksen er med til at få indpakningen til at sidde fast på/forme sig efter fødevaren.
Denne vare er håndlavet i BISTADS egen produktion,  bl.a. af udsatte borgere. Der kan derfor forekomme mindre variationer i de enkelte produkter. Labels mm sidder derfor heller ikke altid helt lige.

Bistad er en socialøkonomisk virksomhed, der foruden at gøre noget godt for socialt udsatte, også har gjort det til deres sag at gøre noget godt for de danske bier.
De producerer alverdens produkter fra bierne. Alt fra honning, til lys – og til disse fantastiske bivokspapirer.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.