Fri fragt over 799kr - Levering indenfor 1-3 dage - 15% på din første ordre med rabatkoden "velkommen"

Shoe Rack

DKK 400,00DKK 600,00

Shoe Rack er den idelle opbevaringsløsning til sko i den smalle entre.

  • 60 cm
  • 90 cm
Ryd

D2 x H2,5 cm.

Det enkle og luksuriøse skostativ er designet til at passe ind i ethvert skandinavisk hjem. Selv i lejligheder med smalle entréer passer skostativet ideelt, da det kun stikker 8 cm ud fra vægen. Desuden tilføre det anderledes skostativ kant til din indretning og de naturlige materialer bringer visuel varme til rummet.

Du kan selv sammensætte modulerne, så de passer til netop din væg. Ved at sammensætte flere moduler efter hinanden, kan du få et meget bredt skostativ og ved at sætte modulerne over hinanden kan du få et smalt og højt skostativ.

Skostativet er lavet af ubehandlet, massiv, FSC-certificeret egetræ og læder. De naturlige materialer vil med tiden blive mørkere og få en flot patina. Læderet er monteret på egetræslisten med messingskruer og økologisk lim. Stativet monteres med messingskruer, der skrues hele vejen igennem læder og liste.

Skostativet passer til de fleste sko og højhælede sko. Hvis du har brede sko, kan stroppen være lidt stram til en start, men læderet vil give sig med tiden.

 

Størrelse

60 cm, 90 cm

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.