Fri fragt over 799kr - Levering indenfor 1-3 dage - 15% på din første ordre med rabatkoden "velkommen"

Wooldot

Kvalitet & håndværk
Wooldot laver håndlavede kugletæpper i 100% uld. Hvert tæppe har mere end 75 timer undervejs – ført går der tid til at filte hver enkelt kugle, og dernæst går der tid til at sy dem sammen. Det er et fantastisk stykke håndarbejde!
Ulden er af høj kvalitet, og er farvede med ikke-giftige, ikke-allergiske og AZO-fri farver.

Wooldot er dansk design, med et stolt samarbejde i Nepal. De har etableret en højkvalitetsproduktion i Kathmandu og har støttet, produceret og importeret interiør produkter fra Nepal siden 2008.

Det hele startede med en ‘backpacker’ tur til Nepal, hvor de forelskede sig i de smukke håndlavede tæpper, der er blevet produceret i området i årtier.
De etablerede da, en stærk kontakt, med deres nuværende leverandør, der på det tidspunkt kun var en lille virksomhed med 3-4 ansatte.
De første år importerede Wooldot omkring 20-30 tæpper årligt, og kun til venner og bekendte.
I 2012 besluttede de at sælge tæpperne mere kommercielt – og i dag har de omkring 100 kvinder, der producere tæpper for dem.
De er stolte af deres langvarige samarbejde i Nepal.
Ved at give 100 kvinder arbejde, giver Wooldot dem mulighed for et godt og uafhængigt liv.

Hos os kan du få et bredt udvalg af Wooldots tæpper. Hvad end du er til runde tæpper, firkantede tæpper, tæpper i farver og figurer eller flettede tæpper. Der er mange muligheder!

Updating…
  • Ingen varer i kurven.