Fri fragt over 799kr - Levering indenfor 1-3 dage - 15% på din første ordre med rabatkoden "velkommen"

Mara Light – Soyalysfabrikken

Sundere indeklima med soyalys

Soyalysfabrikken Mara Lights har sat sig for at producere hyggelige stearinlys, som er langt bedre for indeklimaet end almindelige stearinlys.
Det er et lille familiefirma som holder til på det smukke Ærø. Alle lysene producerer de selv. De er altså alle lavet i hånden, og danskproduceret.

Mara Lights er desuden frontløbere på bæredygtige lys. Ikke nok med, at soya er et bæredygtigt alternativ til paraffin, så sørger de tilmed at hele soyaplanten bliver brugt, at soyabønderne arbejder under gode forhold, samt at deres emballage er genanvendelig.

De mest sundhedsskadelige lys afgiver partikler på et niveau der svarer til partikeludledningen på en af Danmarks mest forurenede veje i myldretiden. Men heldigvis har forskellige målinger vist at soyalys afgiver hele 80-90% færre skadelige stoffer end de normale lys af stearin og paraffin.
Det gør soyalys til et sundere alternativ til os alle, men er især en god løsning til folk med astma, kol og andre lungesygdomme.

Og så er designet bare rigtig fint, og vil klæde de fleste hjem. Det er også en af grundene  til, at vi er så vilde med de lys!

Se vores udvalg af soyalys her

Updating…
  • Ingen varer i kurven.