Fri fragt over 799kr - Levering indenfor 1-3 dage - 15% på din første ordre med rabatkoden "velkommen"

LEVERINGS OG BETALINGSINFORMATION

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Particular.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Particular.dk

BETALING AF VAREN

Hver gang du bestiller en vare igennem Particuar.dk sender vi en ordrebekræftelse til dig som kunde, hvorefter din ordre pakkes og sendes af sted. Indeholder din ordre bestillingsvarer, vil disse blive sendt hurtigst muligt efter vi modtager dem på lager. Pengene vil blive trukket umiddelbart efter bestilling og den forventede leveringstid vil fremgå på produktsiden.

LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT

Levering af varer fra Particular.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle ordre bestilt igennem Partiular.dk sendes med GLS hvis ikke andet er anført under produktvisningen. Varerne sendes indenfor maksimalt 36 timer efter ordreafgivelse, hvis ikke andet er anført på produktvisningen.
Levering sker efter den i checkout valgte fragtmetode og vil normalt ske indenfor 1-2 hverdage fra afsendelsen. I særlige tilfælde vil der blive benyttet andre fragtløsninger. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

RISIKOEN FOR VARERNE

Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten, efter 30 dage fra modtagelsen, udløber. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han/hun sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans/hendes side.

Det anbefales at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage. Dette gælder også ved varer, der ikke er samlet ved levering.

REKLAMATION

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Particular.dk, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen kommer til udtryk. Hvis kunden opdager en fejl, skal denne rette henvendelse til Particular.dk. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter varen er leveret til kunden. For varer med begrænset holdbarhed, er kundens klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Particular.dk har stillet kunden i udsigt eller som fremgår af produktets emballage. Kunden kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Particular.dk

FORTRYDELSESRET

Particular.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag, du modtager varen. Fortryder du købet, skal Particular.dk underrettes herom senest 30 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget, hvilket også er gældende for den emballage og infoskilte, der er på varen. Kunden afholder selv de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Particular.dk returnerer købesummen 1-2 dage efter modtagelse af varen.

RABATKODER

Vi udsteder med jævne mellemrum rabatkoder, der enten giver en procentuel rabat eller en rabat i kroner. Der kan maksimalt bruges en (1) rabatkode per køb. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Ved forsøg på at omgå dette vil systemet annullere ordren. Der kan ikke benyttes rabatkoder til køb af gavekort med mindre andet er angivet.

GAVEKORTSKODER

Gavekortskoder udstedt af Particular APS har en gyldighed på 2 år fra udstedelsen.

PRIS OG BETALING

På Particular.dk er der mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser hos particular.dk er inkl. moms.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.